P.S. I DESIGNED FASHION, NOW I´M DESIGNING THE LIFE I LOVE...

IT´S JOE

 

Ik ben Joelle, of zoals de meeste mij noemen Joe, ex fashion designer, die op een zomerse dag besloot het helemaal anders te gaan doen. Basta, klaar er mee! Ik heb het gewoon gedaan. Dag goede baan, dag koophuis, dag schattig autootje, dag zekerheid en vooral dag Nederland! Ciao Italië, ciao Lecce en ciao fantastische bed & breakfast...


Waarschijnlijk ken je het gevoel wel dat je soms in een sleur zit en geheel wat anders wilt. Een strandtent, koffietentje of lunchroom ergens op een warm eiland. Bij mij bleef dat gevoel en ik vond dat ik er wat mee moest doen. Het was dan ook voor mij geen enkel probleem om alles achter me te laten.

 

Het Little Dolce avontuur kon beginnen. Of het zou slagen....geen idee, maar het voelde goed en ik heb er nog geen dag spijt van. Lecce, de barokke stad van het zuiden is zo waanzinnig mooi, het klimaat is perfect en het ligt bovendien het meest centraal in de streek. Daarnaast is Lecce het hele jaar door running, iets waar ik naar op zoek was, want stil zitten vind ik nog steeds moeilijk.


Ondertussen voel ik me hier helemaal thuis en ben ik goed ingeburgerd. In het weekend ga ik met mijn Italiaanse vriend; Riccardo en vrienden naar het strand en blijven we daar tot de zon letterlijk in de zee zakt. Doordeweeks drinken we een heerlijk glas wijn op 1 van de vele terrasjes die Lecce te bieden heeft en kletsen we de oren van elkaars hoofd. Als ik onderweg van A naar B een vriend(in) tegen kom, nemen we altijd even de tijd voor een kopje koffie. Kortom, ik geniet van het leven in het zuiden van Italië.


Wil je meer weten over mij en de Little Dolce b&b of wil je een kamer reserveren, neem dan contact met me op en hopelijk mag ik je dan eens verwelkomen.

Joelle
Corte dei Sybaris 4
73100 Lecce
+393208748588

 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon