HET LITTLE DOLCE ONTBIJT

Het Little Dolce ontbijt verschilt elke dag. We serveren bijvoorbeeld koffie, thee, water met citroenschijfjes, eitjes, broodjes en croissants, yoghurt, cornflakes en muesli, vers fruit van het seizoen, jam, kaas en ander hartig beleg.


Het ontbijt wordt met mooi weer op het dakterras geserveerd. Gelukkig hebben we hier in het zuiden van Italië bijna altijd mooi weer. In de warmere maanden hebben we op het dakteras een mooi zonnescherm hangen en in de iets minder warme maanden kan het ontbijt in de gezellige woonkamer genuttigd worden.

Twee keer per week wordt het Little Dolce ontbijt uitbesteed. Dan mag je genieten van een echt Italiaans ontbijtje bij Doppio Zero. De Italianen ontbijten meestal staand aan de bar met een pasticciotto of croissantje en een espresso. Dit nuttigen ze in 5 minuten en daarna zetten ze hun weg voort naar het werk. Over het Italiaanse ontbijt bij Doppio Zero mag je gerust wat langer doen en lekker buiten op het terras zitten. Het ontbijt bestaat uit koffie of thee naar keuze, croissant of pasticciotto naar keuze en een lekker glas sap.

HET LITTLE DOLCE DAKTERRAS

DOPPIO ZERO

Joelle
Corte dei Sybaris 4
73100 Lecce
+393208748588

 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon