LITTLE DOLCE TOURS

 

In samenwerking met meerdere organisaties bieden we een aantal leuke dagtrips en workshops aan.

Hieronder vind je de tours en workshops waarin je de smaken, kleuren en geuren van Puglia intens beleeft. Een feestje voor je zintuigen dus.

Kook workshop

Heb je altijd al eens willen leren koken in Italie? Volg dan deze 3-urige kookworkshop en ontdek de regionale passie voor eten en wijn. De echte mama's van Puglia leren je koken. Ze delen technieken, ingrediënten en al eeuwenoude recepten. Tijdens de workshop worden alleen seizoensproducten gebruikt van hoge kwaliteit.

De kookworkshop is inclusief lunch en een wijnproeverij.
Kookworkshop duurt van 10:00 tot 14:00/15:00

Kosten: 90,- p.p.

Boat trip

 

Zeil een dagje over de Adriatische of Ionische zee. Deze trip staat in het teken van ontspanning. Geniet van een heerlijke lunch en snorkelen in de prachtige zee. Door een ervaren crew aan boord hoef je je nergens zorgen over te maken en kun je genieten van de zon en het prachtige uitzicht. Verder zeil je langs de mooiste plekken en bezienswaardigheden.

De dagtrip duurt van 10:00 tot 17:00.

Kosten: 80,- p.p.

Paardrijden

 

Ontdek vanaf de rug van een paard de magie van Salento. Met een ervaren gids, trek je er op uit. De route brengt je langs het platteland, de weiden en natuurlijk het strand. Je bent op z'n minst 2 uur onderweg. Voor zowel ervaren als onervaren ruiters.

Inclusief uitrusting.

Kosten: 50,- p.p.

Joelle
Corte dei Sybaris 4
73100 Lecce
+393208748588

 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon